Äntligen plats för fler!

Tack vare nya, fräscha och större lokaler har vi plats för fler fantastiska konstruktörer. Vi söker dig som är Civil- eller Högskoleingenjör och har minst 3-10 års erfarenhet som konstruktör.

Din roll hos Looström kommer att utformas efter dina önskemål och förutsättningar. Huvudsakligen vill vi att du ska brinna för konstruktion, samarbeta med kollegor i olika projekt och se till att handlingar och dokument upprättas, granskas och distribueras. Allt för att hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner.

 

Uppdragsansvarig konstruktör

 

Som uppdragsansvarig konstruktör kommer du att tillsammans med handläggare planera och ansvara för kommunikationen i uppdragen samt rapportering till närmsta chef. 

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av konstruktion inom husprojektering.

Meriterande om du har erfarenhet från tidiga skeden och prefab.


Erfaren konstruktör

 

Som erfaren konstruktör kommer du att ingå i olika team där du tillsammans med din handläggare planerar och utför projektering och beräkningar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som konstruktör.

Meriterande är om du är kunnig i Revit och/eller beräkningar. Ett extra plus är om du har erfarenhet av att arbeta med trä eller har goda kunskaper i Tekla.


Handläggande konstruktör

 

Som handläggande konstruktör kommer du tillsammans med ditt team driva varierande projekt i olika faser och storlekar. Du kommer ansvara för dagliga avstämningar och tät kontakt med kunden. 

Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet av att arbeta som handläggande konstruktör och din kunskapsnivå för beräkningar är hög.

Goda kunskaper i Revit är en stor fördel.

 

Hos oss trivs konstruktörer.

Det genomsyrar vår stämning på kontoret och något vi sätter stort värde på. Och ord utan handling är inte särskilt mycket att hänga i julgranen.

Se mer om hur vi arbetar med trivsel och utveckling – Kul på Looström, Personalintervjuer
Ta också gärna del av vår Medarbetarundersökning

Här kan du läsa om våra senaste projekt

 

Frågor kring någon av tjänsterna?
Kontakta VD, Björn Sjögreen.

Hittar du inte en tjänst nedan som passar just dig?
Varmt välkommen att skicka in en spontanansökan! Maila ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till info@loostrom.se

 

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare och liknande. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.