Ostermalm-saluhall.jpg

Östermalmshallen

Östermalms saluhall uppfördes och invigdes år 1888 med avsikten att vara en marknadsplats för allmänheten inom livsmedel och delikatesser. Östermalms saluhall är en av Sveriges finaste tegelbyggnader från sent 1800-tal.

Bank-1.jpg

Bank Hotel

Bank Hotel är ursprungligen en 3-våningsbyggnad för kontor och bank som uppfördes under åren 1907-1910. Looström var ansvariga konstruktörer när byggnaden renoverades om till boutiquehotell.

 
Marketenteriet

Marketenteriet blir bostäder

Marketenteriet utgör en byggnad som uppfördes 1909 som en del i det regementsområde som sedan mitten på 1800-talet utgjort en viktig försvarspunkt för Stockholm. Nu görs träbyggnaden om till bostäder.

SXPO.jpg

Scandinavian XPO

Eurostop Arlanda utvecklas till en internationell arena för möten och mässor! Scandinavian XPO är Sveriges nya internationella mötes- och eventanläggning och slår upp dörrarna under 2020.

Menyn-1.png

Menyn - Nytt kvarter i Silverdal

Menyn är ett hyresbostadsprojektet i Silverdal, Sollentuna kommun. Kvarteret växer upp på en av de sista tomterna i Silverdal, några hundra meter från torget. Här byggs allt från kvadrateffektiva ettor till familjevänliga fyror.

murklan.jpg

Murklan 1

Murklan 1 är ett hyresbostadsprojektet i Silverdal, Sollentuna kommun. Projektet omfattar fyra tvåvåningshus med 52 hyresrättslägenheter om drygt 3 800 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

Ursprungshandlingar-apeln-8.png

Från undermåligt till överdådigt

Vindsvåningen intill Norra Bantorget i Stockholm från 1881 får sig ett ordentligt omtag. Den nuvarande fastighetsägaren såg och ville ta tillvara på potentialen i den mycket gamla träbyggnaden.

Nya Märsta Centrum.jpg

Nya Märsta Centrum

Märsta i Sigtuna kommun uppdaterar centrum med ny galleria, nya lokaler för butiker, 200-300 nya bostäder, badhus, kulturskola, bowlinghall, nytt stadsbibliotek och en konsthall.


Olika typer av projekt

Klicka på respektive symbol för att komma till våra olika projekt inom våra specialistområden.


Exempel på uppdragsgivare

kunder2.jpg

Aktuellt från Looström