Vi är ett engagerat och stabilt företag med 116 år i konstruktionsbranschen. Idag är vi 36 personer och blir gärna fler, eftersom vi har många intressanta uppdrag som väntar de kommande åren.

Uppdragen vi arbetar med har en bred spännvidd och gör att våra medarbetare alltid kan erbjudas varierade arbetsuppgifter inom husbyggnad. Hos oss kan du ha olika roller, exempelvis som uppdragsansvarig konstruktör, handläggande konstruktör, rådgivande konstruktör i tidiga skeden och byggnadskonstruktör.

Jobba hos Looström

Vi har en stor variation bland våra uppdrag och en bredd bland kunder och beställare. Hos oss arbetar konstruktörer med allt ifrån ombyggnationer av kulturminnesmärkta byggnader. Exempelvis Östermalmshallen, Bank Hotel och Handelsbankens huvudkontor. Vi har även många intressanta prestigeprojekt, som Scandinavian XPO och Norsborgsdepån.

Variation skapar arbetsglädje! Inget projekt är det andra likt och det gör att våra konstruktörer får utvecklas åt olika håll, beroende på intresse och vilja. Vi har kontinuerliga utvecklingssamtal och varje medarbetare har individuella utvecklings- och utbildningsplaner som revideras årligen.

Det är viktigt för oss att ta vara på våra olikheter och erfarenheter. Därför är vi måna om att behålla variation i ålder, kön, kultur och bakgrund. Våra årliga medarbetarundersökningar har ofta höga utfall och vår personalomsättning är lägre än branschens snitt.

Vi har ofta gemensamma aktiviteter i form av friskvårdsprogram, personalresor, månadsaktiviteter och spontana AW-träffar. Utöver det har vi jul- och sommarmiddag samt kick-off varje år.

Nyligen har vi flyttat till helt nyrenoverade lokaler intill Slussen. Vi växer stadigt och i en takt som passar oss och organisationen. Här finns goda möjligheter att göra intern karriär inom Looström.

Looströmandan

Hos oss finns en stolthet och en genuin gemenskap. Tillsammans behåller vi styrkan i att vara en vänlig, varm och flexibel arbetsplats som värnar om och tar ansvar för personal och kollegor. Den som vill bidra och vara en del av det, trivs och stannar hos Looström.

Varje år gör vi en medarbetarundersökning.

senaste-resultat-text.png
 

topp_lediga.jpg

Lediga jobb

Vi letar alltid efter nya medarbetare och förmågor. Klicka dig vidare för att se vilka tjänster vi rekryterar till just nu.

topp_praktik.jpg

Praktik & Examensarbete

Framtidens konstruktörer har en plats hos oss! Är du student och vill skriva ditt examensarbete eller göra din praktik hos oss?