Lyckad kaffeattack på KTH!

Igår var Looström Gelin på Kungliga Tekniska högskolan för att bjuda studenter på lyx-kaffe. Vi ville berätta att vi finns och att det är riktigt trevligt att arbeta hos just oss.

Dessutom ville vi ropa ett stort GRATTIS! till att de valt det absolut roligaste området att arbeta inom. Vi älskar byggnadskonstruktion och vill gärna prata inspirerande om det med framtidens konstruktörer.

– Det var kul att få berätta om vad jag gör på dagarna och hur mitt arbete ser ut. Till viss del upplevde jag att studenterna tror att jobbet är bredare än vad det är. Många tror också att vi som konstruktörer snarare är beställare och med tidigare i processen. Eftersom jag tycker att mitt jobb är sjukt kul, vill jag förmedla vad det innebär i praktiken så att studenterna både förbereder sig för rätt saker och ser fram emot det som sen blir verklighet, säger Malin Renfjäll, konstruktör från Looström Gelin.

– Det här var otroligt kul! Det verkar också som att många delar min musiksmak. Det blev verkligen ett bra häng med gott kaffe, musik och bra diskussioner. Jag tror att studenterna är väldigt nöjda med vårt besök och vi är utan tvekan snart tillbaka, konstaterar Tuan Tran, konstruktör på Looström Gelin.

Kön ringlade långt

Kön ringlade långt

Mycket kaffe blir det

Mycket kaffe blir det