Tillsammans på toppen av Kebnekaise!

Friskvård och personalens hälsa har alltid varit en av Looströms främsta prioritet. Under det senaste året har företaget gjort en satsning utöver det vanliga som förra veckan avslutades på Sveriges högsta topp.

För ett år sedan startade Looström Gelin sitt friskvårdsår. En satsning på personalens hälsa och välmående med målet att nå toppen av Kebnekaise. Friskvårdssatsningen skedde i samarbete med eventbolaget Akazia som under året har arrangerat aktiviteter och föreläsningar för medarbetarna på Looström Gelin.

I fredags eftermiddag vid klockan 13.45 nådde Sveriges äldsta och mest nytänkande konstruktionsbyrå toppen av Kebnekaise. Ett häftigt avslut på ett givande och inspirerande friskvårdsår.

DSC_0031.JPG
DSC_0165.JPG
DSC_0313.JPG
DSC_0245.JPG
DSC_0622.JPG
DSC_0556.JPG
DSC_0434.JPG
DSC_0380.JPG