Toppbetyg för Looström som arbetsgivare!

Under hösten 2019 genomförde Looström den årliga medarbetarundersökningen. Resultatet visar att Looströms konstruktörer trivs bättre än någonsin på sin arbetsplats. Nöjdmedarbetarindex ökade från 80 till 85 och eNPS landade på höga 57.

 – Vi satsar mycket på att vara den bästa arbetsgivaren och samarbetspartnern i branschen. Exempelvis arbetar vi med spännande och utvecklande uppdrag, sitter i ett fantastiskt fint kontor och har ett omfattande friskvårdsprogram fyllt med aktiviteter. Jag tror även att faktumet att vi är lika många kvinnor som män med olika nationaliteter och åldrar bidrar starkt både till vår unika företagskultur och till att skapa bättre lösningar för våra kunder, säger Björn Sjögreen, VD på Looström.

Klimatanalys-2019-Looström
Looströms resultat om 85 i NMI och 57 i eNPS är väldigt högt i jämförelse med vårt Sverige benchmark om 70 i NMI och -15 i eNPS. Det är bara att gratulera Looström och såklart alla medarbetare till att trivas så bra på sin arbetsplats. Allt över 50 i eNPS anses extremt högt och det är få företag som uppnår dessa resultat.
— Ida Frenning, Insight Consultant Netigate