Välkommen Edvin!

Looström rekryterar en ny kollega i Edvin som närmast kommer från flygbolaget BRA där han arbetat som säljutvecklingsansvarig med fokus på affärsutveckling. Edvin tillträder en nyinrättad tjänst som affärsutvecklingschef på Looström.

Hej Edvin!

Kan du berätta om din bakgrund?

Jag kommer senast från Flygbolaget BRA där jag varit säljutvecklingsansvarig och fokuserat på sälj- och affärsutveckling, innan det hade jag en liknande roll på ESSVE som arbetar med infästning mot byggindustrin. I botten har jag en 5-årig ekonomiutbildning från Handelshögskolan i Stockholm.

Vilket är ditt specialistområde?

Jag gillar att arbeta tillsammans med kunder och kollegor för att hitta utvecklingsmöjligheter och sedan agera på dessa och få goda resultat. Dessutom är tycker jag om att utvärdera affärsmöjligheter och drivs av att hela tiden göra något bättre idag än igår.

Varför sökte du dig till Looström?

Min uppfattning om Looström som även gjorde att jag sökte mig hit, var ett modernt nytänkande företag i en traditionellt sett ganska konservativ bransch. Det lockade mig att Looström vågar satsa och tänka nytt gällande marknadsbearbetning och varumärke trots att det är den äldsta konstruktionsbyrån i Sverige. Jag uppskattar även mixen av både kön, åldrar och bakgrund hos kollegorna, det tror jag gör att vi blir ett väldigt starkt team.

 
Edvin-Looström.jpg
Jag kommer jobba med hur vi kan utveckla vår affär, i både stort och smått. Dessutom kommer jag att aktivt arbeta för att sätta Looström som varumärke ännu mer på kartan.
— Edvin

Vad kommer du att arbeta med under den närmaste tiden?

Jag kommer jobba med hur vi kan utveckla vår affär, i både stort och smått. Dessutom kommer jag att aktivt arbeta för att sätta Looström som varumärke ännu mer på kartan. Vi är större än vad många tror, med 32 huskonstruktörer som fokuserar på alla typer av huskonstruktioner i Storstockholmsområdet. Det gör oss helt klart jämförbara med många av de större spelarna i branschen.

Vi vässar vårt kunderbjudande och samarbete ytterligare. Looström ska vara den bästa samarbetspartnern vid behov av konstruktionstjänster.
— Edvin

Vad hoppas du att Looström kan erbjuda?

Jag är övertygad om att Looström kommer kunna erbjuda en spännande och utvecklande miljö. Med så många både trevliga och kompetenta kollegor är jag övertygad om att jag kommer trivas.

Är det något speciellt du ser fram emot just nu, inom jobbet?

Att få möjlighet sätta mig in mer i branschen samt lära känna både kollegor och kunder, för att sedan kunna börja titta på hur vi tillsammans kan vässa vårt kunderbjudande och samarbete ytterligare. Looström ska vara den bästa samarbetspartnern vid behov av konstruktionstjänster. Dessutom ska det bli kul att tillsammans med alla kollegor åka 9 mil skidor de närmaste veckorna, trots att jag inte åkt längdskidor på 15 år.