Välkommen Diana!

Vi har lyxen att få ytterligare en kollega till Looström! Diana tillträder tjänsten som Marknadskoordinator på Looström.

Hej Diana!

Kan du berätta om din bakgrund?

Jag är utbildad inom både PR och Digital Marknadsstrategi. Min bana inom marknadsområdet är relativt ny, tidigare har jag en väldigt bred erfarenhet inom allt från butikssäljare till receptionist.

Vad är ditt specialistområde?

Mitt specialistområde är sociala medier. Det är något jag verkligen gillar att hålla på med, om det så är trendspaningar eller att skapa riktigt bra content. Jag är nyfiken på omvärlden och drivs av att lära mig nya saker och ständigt utvecklas.

Varför sökte du dig till Looström?

Jag lockades av ett företag som är nytänkande och vågar utmana sin bransch, speciellt när det kommer till marknadsföring och sociala medier.

Sedan blev jag även intresserad av själva tjänsten som Marknadskoordinator, det lät som en fantastiskt rolig, spännande och utvecklande roll - och det är det verkligen!

Diana Allou.jpg
Jag är nyfiken på omvärlden och drivs av att lära mig nya saker och ständigt utvecklas.
— Diana

Vad kommer du att arbeta med under den närmsta tiden?

Jag kommer aktivt arbeta med att marknadsföra Looström och utveckla vår marknadskommunikation vidare.

Vad hoppas du att Looström kan erbjuda dig?

Möjligheten att få utlopp för min kreativitet och att utvecklas tillsammans med företaget. Utöver det en positiv och trivsam atmosfär på arbetsplatsen. Jag ser fram emot att lära känna alla trevliga kollegor och skapa roliga minnen ihop!