Välkommen Robin!

Robin Lindqvist.jpg
Jag har alltid haft ett starkt intresse för teknik och problemlösning.
— Robin

Vårt senaste tillskott på Looström heter Robin. Han är specialist i Tekla och är ett fantastiskt tillskott till Looströms Tekla/Prefab avdelning!

Hej Robin!

Kan du berätta om din bakgrund?

Jag har studerat Byggnadsteknik på Yrkeshögskolan Novia i Finland var jag tog min examen 2017. Jag flyttade till Sverige direkt efter examen och har tidigare arbetat med både allmän-K och prefabkonstruktion på två olika företag.

Varför blev du konstruktör?

Jag har alltid haft ett starkt intresse för teknik och problemlösning. 3D-modellering och BIM var något jag fick upp ögonen för under studietiden. Kombinationen av programmering och byggnadsteknik var det som fick mig att välja konstruktörsyrket.

Vad är ditt specialistområde?

Tekla är mitt specialistområde. Jag har jobbat med Tekla i 5 år och har en god kunskap i hur man kan automatisera och effektivisera arbetsflödena.

Varför sökte du dig till Looström?

En tidigare kollega rekommenderade mig. Jag hade hört mycket positivt om Looström och det kändes spännande med ett lite mindre och mer familjärt företag som dessutom har en relativt nystartad Tekla/Prefab avdelning.

Tekla är mitt specialistområde. Jag har jobbat med Tekla i 5 år och har en god kunskap i hur man kan automatisera och effektivisera arbetsflödena.
— Robin

Vad är det mest utmanande att vara konstruktör?

Alla projekt är olika och det dyker alltid upp nya problem och utmaningar som måste lösas.

Vad hoppas du att Looström kan erbjuda dig?

En utmanande och trivsam miljö där jag får möjligheten att utvecklas och vara delaktig i vidareutvecklingen av Tekla/Prefab avdelningen.