Föreläsning med OS-medaljören Bengt Baron

Kapellet-1-mini.jpg

Vårt tredje etapp i Looström-klassikern inleddes snabbt efter hemkomsten från studieresan i Belin.

OS-medaljören Bengt Baron var inbjuden till kontoret för att prata om sin verktygslåda för ledarskap och personlig utveckling. Bland annat pratade Bengt om hur motivation är ett personligt ansvar och att det är upp till varje enskild individ att mata sin drivkraft. Han pratade även om vad som krävs för att kunna ändra en mentalitet.

“Gå från tanken om att finna 5 fel, till att fokusera på att istället hitta 1 rätt.”

– Just den sägningen från Bengt fastnade hos mig. Jag kommer att ha med mig den och faktiskt bestämma mig för att försöka hitta 1 rätt i situationer där jag kanske inte tidigare sett det, säger Linh Tranefter föreläsningen.

Simning-2-bw.jpg