Anna Nyberg blir ny styrelseledamot i Looström!

Anna Nyberg, Styrelseledamot på Looström

Anna Nyberg är ny styrelseledamot i Looström. Anna har en omfattande erfarenhet inom fastighetsbranschen från bland annat ICA Fastigheter och Vasakronan. Idag sitter hon även i Vecturas styrelse. Hennes mångsidiga kompetens och expertis kommer tillföra stort värde till Looströms fortsatta utveckling.

-För mig känns det väldigt roligt och spännande att ta plats i Looströms styrelse. Jag ser fram mot att vara med och bidra till fortsatt tillväxt och utveckling genom mitt intresse och mina erfarenheter inom branschen. Gärna med fokus på hållbarhet och digitalisering, säger Anna Nyberg.

-Vi är väldigt glada att Anna vill ta plats i vår styrelse. Med ett brett kontaktnät i bygg- och fastighetsbranschen, med vana att leda bolag och att titta på vår verksamhet ur ett beställarperspektiv, så kommer hon att vara en värdefull tillgång när bolaget skall växa vidare, säger Rune Gennerud, styrelseordförande i Looström.


Looström – den hållbara konstruktionsbyrån grundades 1903 och består idag av ca. 50 konstruktörer. Bland pågående projekt återfinns just nu bland annat Vildmannen 7, Sturekvarteren, ett flertal flerfamiljshus samt förskolor, skolor, sjukhus och reningsverk.