Tillfälliga Saluhallen får ett nytt liv på en ny plats!

Tillfälliga Saluhallen får ett nytt liv på en ny plats!

Den Tillfälliga Saluhallen som Looström konstruerat har monterats ner från Östermalmstorg för att få ett nytt liv på en ny plats - nämligen som en padelhall i Mölnlycke. Vi är både stolta och glada över att kunna lyfta fram detta hållbara projekt!

Det känns fantastiskt roligt att kunna gå ut med nyheten om att den Tillfälliga Saluhallen blir permanent, och återanvänds som en padelhall i Mölnlycke Centrum, precis vid sjön Massetjärn. Ett toppenläge för en fantastisk byggnad!

Det har verkligen varit ett långsiktigt tänk kring hållbarhet genom hela projektet. Byggnaden är en konstruktion i prefabricerat trä som är tänkt att lätt kunna tas ner och återanvändas någon annanstans, det är dessutom miljövänligt. Ambitionen har varit att försöka återbruka så mycket som det går av byggnaden så att den kan ha ett fortsatt liv efter Östermalmstorg. I princip allt material har återbrukats, och det som inte gått att återbruka har återvunnits. Det känns riktigt roligt att vi tillsammans med Wallenstam värnar om och värderar återbruk!

saluhall-padel.jpg