Välkommen Marcus!

Marcus-Looström.jpg
Det fanns också en lockade utmaning i att få vara med i ledningen av ett mindre bolag och ha hand om personal. Den kombinationen gjorde valet enkelt.
— Marcus

Vi fortsätter att stärka upp! Marcus kommer närmast från Bonava där han arbetat som byggprojektchef och projektchef. Hos Looström kommer Marcus att ta rollen som avdelningschef och del i ledningsgruppen. Varmt välkommen!

Hej Marcus!

Kan du berätta om din bakgrund?

Jag är utbildad civilingenjör Väg- och vatten på Kungliga Tekniska högskolan. Sedan dess har jag haft olika yrken inom området och fått en bred erfarenhet. Framförallt har jag varit projektchef och projekteringsledare på flera stora bolag och haft hand om spännande och utmanande projekt.

På min fritid löser jag gärna en rubrikskub, på serier och leker med barnen. Jag har också blivit lite av en hobbyhantverkare i vårt renoveringsprojekt hemma.

Vilket är ditt specialistområde?

Själv skulle jag säga att jag är en generalist och att jag trivs väldigt bra med det. Jag har haft flera olika roller som konsult, entreprenör och beställare vilket gett mig en bred kunskap och förståelse.

Du kom till Looström eftersom flera här rekommenderade dig. Vad var det som gjorde att du nappade?

Jag har känt till Looström sen en längre tid och kände ju ett par personer som redan arbetar hos här. Det fanns också en lockade utmaning i att vara chef och kombinationen gjorde valet enkelt.

Vilka projekt kommer du att arbeta med den närmaste tiden?

Inom den närmaste tiden kommer jag att arbeta med Jössarinken, Byängsskolan, och Haninge skolor samt rekrytering och andra ledningsfrågor.

Vad hoppas du att Looström kan erbjuda?

Framförallt en fortsatt trevlig stämning, bra människor och en personlig utveckling som chef. Jag ser fram emot att få se Looström växa och ta sig an flera viktiga projekt för våra kunder.