Stort grattis Tuan!

Tuan-Looström.jpg

Det är jättekul och en ära att ha fått förtroende av både VD och styrelsen för det här nya uppdraget!
— Tuan

En av dem som arbetat länge på Looström är Tuan. Han har arbetat som byggnadskonstruktör och bland annat varit uppdragsansvarig konstruktör i projekten Etaget, NK Parkaden och Norsborgsdepån.

Hej Tuan!

Stort grattis till din nya tjänst som avdelningschef och del i ledningsgruppen på Looström!

Hur känns det?

Det är jättekul och en ära att ha fått förtroendet av både VD och styrelsen för det här nya uppdraget! Min nya tjänst innebär att jag blir involverad i Looströms affärs- och personalutveckling vilket jag ser fram emot! Samtidigt håller jag konstruktion och teknik väldig nära hjärtat så en av de nya utmaningarna är att hitta en bra balans i min nya tjänst.

Vad är det som gör att du trivs och fortsätter trivas på Looström? 

Framförallt är det kulturen och medarbetarna som står för en stor del av min trivsel. Det är en bred och härlig mix i åldrar och kön. Det är en variation bland projekten och förutsättningar för att växa i sin roll som byggnadskonstruktör. 

Vad ser du mest fram emot kring din nya tjänst?

Jag ser fram emot att få vara med och påverka och tillföra med nytt blod i ledningsgruppen. Det är kul med nya arbetsuppgifter och nya utmaningar. Dessutom ser jag fram emot att få vara en del av att kunna utveckla mina kollegor och medarbetare.

Varför sökte du dig till Looström?

Faktiskt var det Looström som sökte mig. Jag blev headhuntad direkt efter universitetsutbildningen på Lunds Tekniska universitet,

Vilket är ditt specialistområde?

Mitt specialistområde och det jag tycker är extra kul, är avancerade konstruktioner som kräver tunga beräkningsskills. Annars är uppdragsledning och beräkning är områden jag är stark inom.

Vilka projekt kommer du att arbeta med den närmaste tiden?

Just nu hjälper Skanska med två bostadsprojekt ute i Sollentuna kv. Menyn och Murklan.